Oma Ope -ominaisuus on avattu

Kauan odotettu Rockwayn Oma Ope on nyt avattu.

Oma Ope on uusi videopohjainen etäopetusalustamme. Saat kaikki lähiopetuksen edut ilman matkustamista tai kalliita hintoja! Keskustele opettajien kanssa, jaa biisejä, nuotteja ja tabulatuureja – Kotisohvalta!

Oma Ope mahdollistaa etäopetuksen livenä Rockwayn kautta helposti. Oma Ope on Rockway.fi-palvelun uusi ominaisuus, jonka kautta Rockwayn rekisteröityneet käyttäjät tai tilaajat voivat halutessaan varata yksityisen oppitunnin valitsemansa opettajan kanssa haluamastaan aiheesta.

Mietityttävätkö asteikot ja moodit kitaralle? Varaa Oma Ope -kitaratunti vaikka huomiseksi.
Haluatko oppia sooloimprovisointia? Varaa Oma Ope -kitaratunti vaikka ensi viikoksi.

Alussa Oma Ope -opettajia on kaksi, Samuli Federley ja Lasse Parkkila. Molempien instrumentti on kitara.

Maksu tapahtuu Rockway.fi-palvelussa Oma Ope varauksen yhteydessä. Sinun ei tarvitse olla Rockwayn tilaaja voidaksesi varata Oma Ope -oppitunnin. Oma Ope -ominaisuus ei myöskään sisälly Rockway.fi-tilaukseen.

Oma Ope on videon välityksellä livenä tapahtuvaa opetusta. Tarvitset siis tietokoneeseen kameran ja mikrofonin, jotta saat yhteyden toimimaan ja voit kommunikoida opettajan kanssa. Älypuhelimissa ja tableteissa kamera ja mikrofoni on normaalisti sisäänrakennettu, mutta kaikissa pöytätietokoneissa niitä ei ole. Oma Ope -ominaisuus sisältää myös chat-toiminnon, jossa voit keskustella opettajan kanssa.

Rockwayn Oma Ope

 

 

Lisää kommentti