Näillä metodeilla paremmaksi lauluntekstinkirjoittajaksi – lataa käsikirja

Julkaisemme 12.4.2018 uuden “Laulutekstin teko, osa 1: Hanat auki” -kurssin. Oppaanasi tekstien tekoon toimii Johanna Viksten. Odottaessasi kurssia, voit ladata Biisinkirjoittajan käsikirjan tekstin lopusta.

Johanna Viksten on ansioitunut laulaja, lauluntekijä, ääninäyttelijä ja laulunteon opettaja. Johannan kanssa kuvatulla “Laulutekstin teko, osa 1: Hanat auki” -kurssilla käydään läpi erilaisia metodeja tekstintekoon. Omia kappaleita voi tehdä kuka tahansa. Kaikista tekosista ei välttämättä tule maailmanhittejä, mutta ei se mitään. Tässäkin lajissa voisi sanoa, että harjoitus tekee mestarin.

Johanna on kirjoittanut tekstejä mm. Suvi Teräsniskalle, Pate Mustajärvelle ja Club For Five -yhtyeelle ja hän myös opettaa biisinkirjoitusta. Tulossa on siis hyvä mahdollisuus saada ammattilaisen oppeja kotisohvalta käsin.

Tuleva kurssi on monipuolinen kokonaisuus, jossa aihetta käydään läpi sekä teoreettisemmin että käytännön esimerkkien myötä.

Olemme laatineet myös todella ytimekkään käsikirjan biisinteosta. Tässä oppaassa on myös osio sanoittamisesta, joka kannattaa lukea alustuksena tulevalle kurssille.

lataa Biisinkirjoittajan käsikirja

Tässä tulevan kurssin esipuhe:

Lisää kommentti