Uudistunut Rockway.fi-palvelumme

Kuten varmasti vanhana käyttäjänä huomasit, olemme uudistaneet palvelumme. 

Rockway.fi-palvelumme oli ulkoasultaan ja ominaisuuksiltaan melko samanlainen jo useamman vuoden ajan. Uusi sivustomme on nyt kolmas selkeästi erilainen sivustoversio reilun kymmenen vuoden taipaleellamme.

Uudistuksella on ollut kehitystyön aikana muutamia päätavoitteita:

  • Rockway.fi-palveluun on luotu kokonaan uusi tyylikäs ulkoasu.
  • Palvelun käyttö ja kiinnostavan oppimateriaalin löytäminen on aiempaa helpompaa.
  • Palvelun ja kaikkien sen ominaisuuksien käyttö onnistuu aiempaa paremmin myös mobiililaitteilla.

Uuden sivustoversion käyttöönoton yhteydessä voi esiintyä tilapäisiä häiriöitä sivuston ja sen ominaisuuksien käytössä. Teemme kuitenkin kaikkemme, että siirtymä tapahtuisi mahdollisimman kitkattomasti ja uudistetun sivuston käyttö sujuisi heti hyvin.

Screen Shot 2019-06-06 at 9.51.35

Palvelu-uudistuksen myötä julkaisimme myös useampia uusia kursseja, jotka tukevat suunnitelmallisempaa opiskelua ja uudenlaisia oppimispolkuja. Uudet kurssit tulevat helpottamaan erityisesti alkeiden opiskelua: Tom Stillmanin johdolla akustista kitaraa, Lasse Parkkilan opastuksella sähkökitaraa ja Jasse Varpaman luotsaamana pianoa. Näiden lisäksi myös kaikki viime vuonna nähdyt “Päivän likki” -kitaraoppitunnit julkaistaan kursseina.

Suuri uudistuksemme ei vaadi Rockway.fi:n käyttäjiltä sen kummempia toimenpiteitä. Tervetuloa uudistuneen Rockway.fi:n pariin

Iloisin terveisin,

Rockwayn porukka