#Hitti2018 biisikilpailu

Rockway ja F-Musiikki järjestävät vuoden kovimman biisikilpailun yhteistyössä Finnvoxin, Chartmakersin, IluSoundin ja Lasso Entertainmentin kanssa.

#Hitti2018 -sivulle

KILPAILU JA OSALLISTUMINEN

#HITTI2018 on Rockwayn ja F-Musiikin järjestämä biisikilpailu, johon voi osallistua kuka tahansa artisti tai bändi, jolla ei vielä ole levytyssopimusta.

Aivan ensimmäiseksi: lue säännöt! Lähetä sen jälkeen kappaleesi YouTube-linkki ja muut vaadittavat tiedot oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Seuraavaksi sinun pitää saada ystäväsi ja fanisi äänestämään, koska äänestystulos ratkaisee 6 finaalipaikkaa. Kilpailun päätyttyä jokaisella tuomariston kolmesta jäsenestä on optio nostaa finaaliin yksi äänestystulosten perusteella karsiutunut kappale.

1. osakilpailu 14.4. – 15.5.
2. osakilpailu 16.5. – 15.6.
3. osakilpailu 16.6. – 15.7.
4. osakilpailu 16.7. – 15.8.
5. osakilpailu 16.8. – 15.9.
6. osakilpailu 16.9. – 15.10.​

Jokaisesta osakilpailusta etenee finaaliin eniten ääniä saanut kappale. Äänet nollautuvat aina uuden osakilpailun alkaessa.

Lopullinen voittaja selviää 27.10.2018 järjestettävässä tapahtumassa, jossa voittajakappaleen päättää tuomaristo.

PALKINTO

Pääpalkintona kilpailussa on F-Musiikin tarjoama kotistudiopaketti, vuoden mittainen jäsenyys Rockway.fi-sivustolle, sekä tuotanto- ja julkaisupaketti, joka sisältää:

Yhden kappaleen (oletusarvona voittajakappale) ammattimaisen tuotannon. Tuottajana toimii Pariisin Kevät -yhtyeestä tuttu ammattituottaja, Arto Tuunela. Mahdolliset äänitykset tehdään legendaarisella Finnvoxilla, miksauksen hoitaa Ilkka Herkman IluSoundilta, masteroinnista vastaa Svante Forsbäck Chartmakersilta ja julkaisusta Hannu Sormusen luotsaama Lasso Entertainment.

#Hitti2018 -sivulle

TUOMARISTO

Lisää kommentti