Rockwaykoulut-palvelu musiikinopetuksen tueksi

Meillä on käyttäjäkunnassamme kymmeniä oppilaitoksia eri kouluasteilta. Rockwayn oppitunteja käytetään muskarimaailmasta ja peruskouluista aina Sibelius-Akatemiaan, ammattikorkeakouluihin ja yliopistojen luokanopettajakoulutukseen asti. Perinteisten bändisoitinten opetuksen lisäksi Rockway tarjoaa monipuolista sisältöä niin opettajan kuin opiskelijoiden iloksi ja hyödyksi.

Voit nyt tutustua syyskuun ajan ilmaiseksi palveluumme. Lisätietoa löytyy jutun lopusta.
Lopussa on myös linkki kyselylomakkeeseen,
jossa voit toivoa sisältöjä ja jättää palautetta.

Tässä esimerkkejä sisällöstämme eri kouluasteille.

VINKKEJÄ ALAKOULUUN:

Screen Shot 2019-09-04 at 10.29.30Alakoulujen musiikinopettajille Rockwaylta löytyy paljon ukulelekursseja, alkeiskappaleita kanteleella ja D-vireisellä ukulelella, Mari Multasen kattava kurssi lasten ja nuorten kanssa laulamisesta, mindfullnessin perusteita, pianon alkeet alakoululaisille, kitaransoiton alkeiskurssi, muskarilauluja, koulusoitinsovituksia Pentti Rasinkankaan lastenlauluista ja paljon muuta! Voit laittaa helposti videon pyörimään musiikintunnillasi, ja heittäytyä itse oppimaan yhdessä oppilaiden kanssa. Esimerkiksi alakouluissa loistavan vastaanoton saaneen Ukulele-Kaikki soittaa -oppikirjan kappaleet löytyvät kaikki Rockwayn oppitunteina,ja niiden kanssa voi opettajakin aloittaa ukulelensoiton vaikkapa oppilaiden kanssa samaan tahtiin.

OPPITUNTEJA YLÄKOULULAISILLE JA LUKIOLAISILLE:

Yläkoulun ja lukion oppilaille löytyy biisintekoa, musiikkiteknologiaa, DJ-oppitunteja, musiikinteoriaa, suosituimpia suomipopin hittejä kitaralla ja ukulelella, alkeita niin sähköbassoon kuin rumpuihin, perkussiosoittimia jne.

Blues-kurssiEsimerkiksi yläkoulun ja lukion bändisoitossa voit lähteä kokeilemaan Lasse Parkkilan blues-kurssia aloittelijoille, voitte ottaa suoraan kitarat käteen ja ryhtyä soittamaan kolmen soinnun bluesia taustanauhan päälle pienen sointuopastuksen jälkeen. Lukiolaisten kanssa voitte tutustua vaikkapa sambarytmeihin eri perkussiosoitinten kanssa tai käydä läpi stemmalaulun alkeiskurssia.

OPETTAJIEN TÄYDENNYSKOULUTUS JA OPEN OMA MUUSIKKOUS:

Opettajan omaan muusikkouteen ja täydennyskoulutukseen löydät Rockwaylta materiaalia ihan koko lukuvuoden ajalle. Voit opiskella Rockwayn kautta vaikkapa pianon vapaata säestystä, kitaranhuoltoa, plektratekniikkaa, kitaraefektejä, heavykomppausta, CVT-laulutekniikkaa, improvisointia, rumpufillejä, cajonin soittoa, rumpusetin virittämistä, pianohaitarin alkeita, huuliharpun soittoa, äänenhuoltoa ja äänenavausvinkkejä, erilaisia perkussiosoittimia jne.


KOKEILE ILMAISEKSI

Ohjeet ilmaisen kokeilujakson hyödyntämiseen löytyy opettajille suunnatussa sähköpostissa. Mikäli et ole sähköpostia saanut tai haluat lisätietoa yhteistyöstä, voit olla yhteydessä Outiin (puh. 050 363 4643). Hän vastaa kaikkiin kysymyksiisi koskien Rockwaykoulut.fi:n käyttöä oppilaitoksissa.

ANNA PALAUTETTA JA JÄTÄ TOIVEESI

Minkälaista sisältöä sinä toivoisit Rockwaykoulut-sivustolle? Millaisista teemoista sinä ja oppilaasi hyötyisitte? Vastaa kyselyyn, ja toteutamme sisältötoiveita tulevaisuudessa mahdollisimman kattavasti! Vastaamalla osallistut Rockway-lahjakortin arvontaan (arvo 45€). Saat myös tiivistelmän kyselyn tuloksista sähköpostiisi.

Vastaa kyselyyn

AINA EDULLISET OPPILAITOSHINNAT

Jos ilmaisen kokeilujakson jälkeen haluat jatkaa Rockwayn käyttöä, myymme opettajalisenssejä hintaan 149 euroa/lukuvuosi. Tällä hinnalla saat näyttää opetusvideoitamme luokassasi ja opiskella niiden avulla itse. Jos oppilaitoksestasi useampi opettaja haluaa opettajalisenssin käyttöönsä, myymme ensimmäisen lisenssin 149 euron hinnalla ja loput 99 eurolla.

Oppilaslisenssit ovat henkilökohtaisia, ja ovat oppilaan käytössä koulussa ja vapaa-ajalla. Oppilaslisenssit sopivat esim. yläkoulun valinnaisen musiikin opiskelijoille, bändikerholaisille, tai lukion bändikurssilaisille. Lisenssien hinta on 15 e/lukukausi tai 25 e/lukuvuosi. Kysy pakettihintaa oppilaitokseesi! Ostaessasi isomman määrän oppilaslisenssejä saat opelisenssin kaupan päälle.

Lisäksi myymme laitekohtaisia lisenssejä, joita voitte käyttää koulun tietokoneissa tai tableteissa. Laitekohtaisen lisenssin hinta on 25 euroa/lukuvuosi, ja minimimäärä tuotteen hankinnalle on 10 kpl.

OTA YHTEYTTÄ!

Koulumyynnistämme vastaa peruskoulussa musiikinopettajana työskentelevä Outi Koivuniemi. Hänet voit myös tilata omalle koulullesi pitämään ukulele-työpajaa tai kouluttamaan opettajia bändisoiton alkeissa. Kaikissa koulumyyntiin liittyvissä asioissa voit laittaa sähköpostia outi.koivuniemi@rockwaykoulut.fi tai soittaa 050-363 4643.