Näppäilyn alkeet kitaralla -Tehovalmennus

Haluatko oppia näppäilemään kitaralla? Tutustu 9 viikon valmennukseemme, jossa opit näppäilytekniikan sormilla ja plektralla tarkkaan mietityn opetussuunnitelman, yhteisön ja opettajan tuen sekä räätälöidyn palautteen avulla. Varmista paikkasi 19.5.2019 alkavaan valmennukseen heti!

TUTUSTU VALMENNUKSEEN

{% video_player “embed_player” overrideable=False, type=’scriptV4′, hide_playlist=True, viral_sharing=False, embed_button=False, width=’1920′, height=’1080′, player_id=’9363586309′, style=” %}

Tehovalmennus on juuri sinulle, jos osaat barre-soinnut ja peruskompit kitaralla ja haluaisit syventää säestämisen taitojasi sormilla ja plektarlla näppäillen. Olet kenties jo käynyt Säestäminen Akustisella Kitaralla –tehovalmennuksen, sillä tämä valmennus on jatkaa siitä, mihin Säestämisen valmennus loppuu.

Näppäilyn alkeet -tehovalmennuksessa painopiste on sormien ja plektran käytössä näppäilyssä, sekä tavallisimpien näppäily-komppien harjoittelussa. Valmennuksen käytyäsi osaat eri musiikkityyleihin sopivia näppäilykuvioita kitaralla. Sormilla ja plektarlla näppäily on myös hyvä alku melodian soittoon.

TUTUSTU VALMENNUKSEEN