Mara & Kalle - Introduction

Terve!

June 02, 2016 Lisää kommentti

Mara&Kalle

Terve!

Tämä on ensimmäinen "jakso" meidän sarjaa, josta julkaistaan uusia jaksoja pitkin kesää. Tässä ei sinänsä mitään sen kummempaa vielä ole. Kerrotaan ensin vähän itsestämme ja siitä mitä teemme. Jos tulee mieleen jotain, jota haluatte meistä tietää. Niin kysymyksiä vaan alle niin vastaillaan!

Me olemme siis Mara ja Kalle, tai Kalle ja Mara. Olemme harjottelijoina Rockwaylla ja tehdään mielenkiintoista projektia alkukesän. Ideana on tehdä opettajahaastatteluita opettajien profiileihin Rockwayn sivuille. Tässä sivussa tehdään myös blogia, missä vähän puhutaan, että mitä kaikkea sitä tuli tehtyä.


Mara (Martin)

minäääääOlen 21-vuotias ja noh, tykkään urheilusta ja sen seuraamisesta. Olen kotoisin Helsingistä, asunut Suokissa, Töölössä, Sörkässä ja tällä hetkellä Laajasalossa. Olen Rockwaylla myynnin ja - markkinoinnin assistenttina. Vapaa-aikani menee aikalailla urheilun parissa, harrastaen tai seuraten. Tietysti myös kavereiden kanssa vietän paljon aikaa.


Kalle (Kalle)

homokalleOlen Kalle, 17-vuotias opiskelija Helsingistä. Opiskelen Prakticumissa media-assistentiksi. Vapaa-ajalla soittelen enimmäkseen kitaraa ja hengailen kavereitteni kanssa. Välillä myös luen kirjoja ja katselen elokuvia. Musiikki on aina ollut lähellä sydäntä ja pidän monenlaisesta musiikista, yritän myös inspiroitua kaikesta musiikista mitä kuulen.


Tässä blogissa siis julkaisemme jaksoja, joissa nähdään projektimme sisältö ja lopputulos.

Toivottavasti nautitte!

 

/Mara

Saatat myös pitää

Työhuoneella - Elina Hjelt


Laulaja Elina Hjeltiä lähdimme haastattelemaan Helsingin Hämeentien varteen, Elinan uudelle työhuoneelle. 


July 28, 2016

Toimistolla - Outi Koivuniemi


Outi oli minulle jo ennestään tuttu, sillä olimme tavanneet toimistolla jo ennen haastattelua monesti. Outi on...


July 21, 2016

Rannalla - Timo Tolonen


Timo Tolosta lähdimme haastattelemaan Munkkiniemeen, kahvila Torpanrantaan. Teimme Timon haastattelun samana päivänä...


July 14, 2016