Kahvilla - Antti Haataja

Ensimmäisen opettajahaastattelun teimme Antti Haatajan kanssa Bembölen kahvituvassa. Päivämääräksi sovittiin 12.5. klo...

June 16, 2016 Lisää kommentti

Mara&Kalle

Ensimmäisen opettajahaastattelun teimme Antti Haatajan kanssa Bembölen kahvituvassa. Päivämääräksi sovittiin 12.5. klo 14:30.

Katso myös Antti Haatajan Rockway-opettajaprofiili ja kurssit tästä

Lähdimme Ilmalasta Rockwayn toimistolta I-junalla kohti Myyrmäkeä, josta vaihto bussiin. Hetki ehdittiin istuskella ja ihailla Vantaan maakuntaa, kunnes huomasin, että saavuimme Martinkylän ostarille! Ensimmäinen haastattelu ja me hesalaiset painellaan bussilla väärään suuntaan heti Vantaan kyltti on ohitettua. Ei siinä muu auttanut kun hypätä bussista ja vaihtaa suuntaa. Onneksemme Antti ilmoitti myös olevansa tovin myöhässä, joten kaikki meni lopulta nappiin.

Tiesimme Antista etukäteen sen verran, että hän on ammatiltaan musiikinopettaja Kauniaisten lukiossa. Piano on hänellä ollut pääasiallisena soittimena, mutta musiikinopettajillahan tuo soitinrepertuaari on melko laaja. Myönnettäköön, että ennen haastatteluun menoa teimme pikkuisen “taustatyötä” ja kävin pläräämässä Antin Instagram-tilin läpi! Aika hämmästyneenä sai kyllä katsoa kun musiikinopetaja laittaa menemään myös Yngwie Malmsteenia kitaralla, ja onhan hän omia biisejäkin värkkäillyt. Jääkiekko ja muu urheilu on myös Antilla lähellä sydäntä, eikä sekään ei jäänyt epäselväksi, että kumpi helsinkiläisjoukkue on enemmän Antin mieleen. 

Bussisekoilumme jälkeen pääsimme vihdoin määränpäähän. Keli oli täydellinen, mutta päädyimme kuitenkin sisälle tekemään haastattelua. Haastattelu meni vallan mainiosti ja saatiinkin se ekalla vedolla purkkiin!

Kun homma oli purkissa, suunnattiin takaisin toimistolle päin. Antti ajoi meidät Koivuhovin juna-asemalle ja siitä nappasimme junan kohti Ilmalaa. Toimistolla kamerat ja muut vehkeet lataukseen seuraavaa haastattelua varten, joka on huomattavasti lähempänä keskustaa.

Saatat myös pitää

Työhuoneella - Elina Hjelt


Laulaja Elina Hjeltiä lähdimme haastattelemaan Helsingin Hämeentien varteen, Elinan uudelle työhuoneelle. 


July 28, 2016

Toimistolla - Outi Koivuniemi


Outi oli minulle jo ennestään tuttu, sillä olimme tavanneet toimistolla jo ennen haastattelua monesti. Outi on...


July 21, 2016

Rannalla - Timo Tolonen


Timo Tolosta lähdimme haastattelemaan Munkkiniemeen, kahvila Torpanrantaan. Teimme Timon haastattelun samana päivänä...


July 14, 2016